сряда, 14 ноември 2018 г.

Какво представляват мулти сплит системите


мулти сплит системи
От тази страница на онлайн магазин Най-изгодно. бг имате възможност да закупите качествена и с висока ефективност мулти сплит система на разумна цена. Системите, селектирани от нашите експерти са подбрани с изключително внимание. Целта е да предоставим на своите клиенти продукт, предназначен да работи дълго, безпроблемно и по най-ефективен начин.

Какво представляват?

Възможно е да сте се насочили към тази група уреди по препоръка на специалист, но въпреки това, у вас вероятно се таи една несигурност и колебание. Сигурни ли сте, че трябва да избирате именно между климатици мулти сплит, при положение, че не знаете какво представляват и какъв е принципът им на работа?

За да ви спестим възможни разочарования, и предотвратим риска да инвестирате една не-малка сума пари в уред, който не отговаря на вашите нужди и предпочитания, ще се опитаме максимално кратко и ясно да ви обясним какво е характерно за мулти-сплит системата. Какво е нейното приложение, и кое трябва да бъде водещо в избора на продукт.

Мутлисплит е климатична система, която представлява комбинация от едно външно и най-често до 5бр. вътрешни тела. Мултисплит системата е удачно решение, когато няма интериорна и архитектурна възможност за монтаж на по-голям брой външни тела на климатици на фасадата на сградата.

Климатичните мулти сплит системи са подходящи както за жилищни, така и за офисни помещения и сгради. Водещите производители на климатични системи предоставят в своите каталожни данни възможности за комбиниране на дадена мощност, чрез интегриране на външното тяло с определени по мощност компоненти, предназначени да стоят вътре в помещението.

Според конкретната комбинация, е посочена определена степен на натоварване на външния уред, както и възможните допустими мощности на телата, намиращи се във вътрешността на сградата. Обикновено оптималната степен на натоварване на външното тяло, за да доставя необходимите и желани мощности в режим отопление и охлаждане, е около 120% или еквивалентната му мощност като отдаване.

Някои производители посочват параметрите само като мощност, а други в процентно натоварване и мощността на тялото в своите каталожни данни. Много важно при избор на мулти сплит климатици, е да ви бъде предоставена такава възможна комбинация за съчетание на външния модул с вътрешните тела. Едно външно тяло на мултисплит системата може да се комбинира с вътрешни тела от различен тип: подов, стенен, таванен и др.

Защо сме идеалното място за покупка на този технически елемент?

Знаем, че както за редовия потребител така и за собствениците и стопаните на големи търговски и административни сгради водещ фактор е цената. Именно тя ще бъде първото, което ще ви насочи към нашия онлайн магазин, защото ние предлагаме конкурентни цени за продукти с доказан произход и качество.

С покупката на мулти сплит система обикновено се цели да се понижат разходите за климатизация, а те в големите офис сгради и промишлени предприятия често са солидно перо в разходната част на бюджета. По отношение икономията на средства, нашите конфигурации са най-доброто на родния пазар. Те от една страна помагат за по-ниската консумация на електричество, а от друга изискват значително по-малко средства за поддръжка и консумативи в периода на експлоатация.

При въпроси и нужда от допълнителни разяснения, не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Те ще ви насочат към системата, отговаряща на вашите изисквания.