събота, 14 юни 2014 г.

Как направих първите си бизнес визитки?

От скоро имам собствен бизнес и ми трябваше адекватна реклама. Занимавам се с оптимизация за сайтове, което ме провокира да стартирам с онлайн презентация на услугите ми. Мина известно време и се оказа, че имам нужда от нещо допълнително, а ключът се криеше в стандартните видове рекламни материали.

Разбира се, не се поколебах да поръчам визитки, флаери и брошури, но минаха достатъчно дни, докато открия стабилния партньор в лицето на фирма G-Print. Днес спокойно мога да кажа: доволен съм от полученото и ще продължа да използвам подобни услуги, защото помагат за израстването ми.

Кратка консултация в мрежата ме провокира да потърся изработка на визитки, като се уверих, че последните наистина помагат, както за популяризиране на марка, така и за осъществяване на реални продажби.

Моята работа, е свързана с високи технологии, IT и класация на сайтове в търсещи машини. Клиентите ми останаха впечатлени от това, че до голяма степен се занимавам с реклама и въпреки това правя поръчка на печатни материали - флаери, брошури и прочие.

Инвестирайте в изработка на визитки, понеже последните ви придават класа и са задължителни за всеки истински търговец. Това последното не съм го прочел в някой сайт, а са мои лични съждения по темата, ще се потвърдят от мнозина в наши дни.

С тази статия не целя реклама, както обикновено се случва в интернет средите. Водещата идея е да възприемете факта, че има хляб в дигиталния и офсетов печат. Ако до момента не сте се сетили за този вариант, не тормозете домашния си принтер, а действайте адекватно.

В обобщение
Красиво направените визитни картички, флаери и даже фирмени календари, ще ви помогнат за разпространение на бизнеса, какъвто и да е той. Послушайте ме и ако не съм прав ме опровергайте на момента. В края на тази публикация, ви желая много големи успехи във всичко, с което се захванете.