вторник, 21 януари 2014 г.

HP Probook 450

Ако държите на качеството, особено когато става дума за компютърна техника, значи това е Вашето място. Тук ще Ви представя един нов модел лаптоп, който е произведен от HP, серията му е Probook, а моделът – 450. Не мисля, че има смисъл да говоря за марката HP. Тя е световноизвестна, и всеки, който поне малко се интересува от компютри, със сигурност е чувал за нея, и високото качество на продуктите брандирани с нея.

HP Probook 450 е с 15.6 инчов матов дисплей, а неговата резолюция е 1366 х 768. Видеокартата е от тип HD, и разполага с 2 GB собствена памет. Матовият дисплей не натоварва прекалено очите, а видът на картата за видео, и фактът, че тя има собствена памет, означават, че изображенията (клипове, снимки, картинки, филми и т.н.), ще се визуализират с високо качество.

Процесорът на този лаптоп е 2.6 GHz, като може да се повиши до 3.2 GHz, двуядрен, с 3 MB кеш памет. Това пък означава, че HP Probook 450 е с мощен и бърз процесор. Има 4 GB RAM, а капацитетът на харддиска е 1 TB. RAM паметта е не просто достатъчна, но дори и предостатъчна. Размерът на харддискът пък е мястото, където може да съхранявате всички Ваши данни, документи, любима музика, филми, програми и приложения, и всичко останало, за което се сещате.

HP Probook 450 има DVD записвачка, която е двуслойна. Има четири USB порта, слот за карти, и Bluetooth. Наличието на всички тези устройства, позволява бърз и безпроблемен обмен на файлове между различни устройства. Лаптопът е снабден с порт, в който може да включите телевизора си, за да гледате филми. Такъв, чрез който може да свържете монитор към лаптопа, вход за LAN кабел. Ако искате да включите микрофон и слушалки или колонки, имате тази възможност – лаптопът разполага с нужните изходи.

С помощта на вградените колонки, камера и микрофон, осъществяването на видео връзка с Вашите близки и познати е възможно, без да се нуждаете от допълнителни устройства. HP Probook 450 е подходящ за потребители, които не играят тежки игри, за които е необходима висока производителност, и мощна видеокарта. Моделът може да се намери в магазин Топлаптоп БГ - лаптопи на топ цени.